petak, 26. prosinca 2008.

Oleg Platonov - Zašto će propasti Amerika



Knjiga «Zašto će propasti Amerika» opsežna je studija o negativnom utjecaju Judaizma i Talmudskih načela na razvoj američkog društva od samog naseljavanja Američkog kontinenta odmah nakon Columbova otkrića pa sve do današnjih dana. Detaljno se proučava svjetska zavjera i njezin utjecaj te se iznose doakzi koji ukazuju na to kako je ta najveća svjetska sila današnjice pod potpunom okupacijom cionizma te kako se putem "masonskih zavjera" uporno pokušava uništiti "zdravi bjelački duh".
Autor knjige je ugledni ruski povjesničar, doktor znanosti Oleg Platonov, koji je proveo dosta vremena u Americi proučavajući utjecaj cionizma te je ova knjiga nastala nakon dugogodišnjeg rada. Velike pomoći pri radu na ovoj knjizi imao je autor dok je radio u državnom arhivu KGB-a.

Kao nedostatak ove knjige spominje se gubitak objektivnosti u nekim djelovima zbog jakog utjecaja religije na autora. Posebnu vrijednost knjizi daju razni nedvosmisleni citati raznih Masona i Cionista kao i točno navođenje imena i prezimena osoba koje su za pojedine stvari odgovorne.
Knjiga otkriva dubinu "judeo-masonske zavjere" koja se nadvila u posljednjim stoljećima nad svijet, prije svega Ameriku.

Prevedena je i na hrvatski jezik te tiskana u 400 primjeraka, ali je izostavljeno jedno poglavlje u dogovoru sa autorom.


Jezik: hrvatski

Format: pdf/rar

Download

Nema komentara:

Objavi komentar